Trevligt med valborg

Idag är det valborg. Det brukar innebära valborgseldar, fast i år är det nog inte så mycket av det. Det är ju brandrisk lite överallt. Vi brukar alltid gå till ett ställe här där jag bor och kolla eld annars samt lyssna på när de sjunger in våren. Sedan brukar vi gå ut. Det går väl att se dem sjunga ändå, utan eld. Innan det ska jag på ett träningspass. Har börjat komma igång nu igen. Det är ju så när våren kommer att man får mer energi över, att man orkar mer. Funderar på att äta tillskott från denna sida fitline-sport.se för har hört att det är bra.

Njuta av vår och sommar

Jag ska verkligen njuta av våren och sommaren detta år. I och för sig så kanske jag gjorde det förra året med. Men när hösten och vintern kommer så känns det som om man inte hunnit med allt man vill göra. Att det tog för snabbt slut. Men det är ju ändå flera månader man har, med skönt väder, förhoppningsvis skönt väder iaf. Eller ja förra sommaren var ju kanonbra Eller nästan lite för hett. Lagom är bäst. Det får gärna vara varmt, men inte för mycket.

Nej nu måste jag gå, ska iväg och träna som sagt samt sedan göra mig ordning inför ikväll. Mina vänner kommer hit före vi ska iväg, så plocka lite ordning med är kanske bra att göra.

30 Apr 2019