Så skönt med massage

massage

Något jag försöker unna mig då och då, det är att få massage. Det är något som min kropp behöver känner jag, för att må bra. Det finns ett ställe på nätet, som heter TimeCenter. Där kan man hitta en massa olika salonger, massageteraputer med mera och det i olika städer. Jag har egen favoritmassör när jag bokar massage i Göteborg. Dit har jag gått flera gånger nu.

Testa olika massager

Det jag gör oftast det är den svenska klassiska massagen, men det finns ju en massa andra varianter med inom massage. Det är thai, shiatsu, taktil massage, bindvävsmassage och en massa andra sorter. Jag skulle vilja testa lite andra med. Som thai och shiatsu. Får väl kika själv på TimeCenter om jag kan hitta ställen som erbjuder det nästa gång jag ska ha massage Göteborg.

Åka på spa är inte fel

Det är inte bara massage jag gillar, utan jag gillar att skämma bort mig med en massa olika sorters behandlingar. Det bästa sättet att göra det på är att boka ett spa för ett par dagar. Då kan man ju dessutom boka flera olika behandlingar, samt att det finns bastu, varma källor, kallbad, och en massa annat skoj. Det beror ju så klart på vilken anläggning man väljer, det finns ju rätt många. En del har en massa olika saker andra mindre. Det är bara att välja det som passar en. Jag föredrar de lite större ställena med mycket att göra. 

22 Oct 2019