Komma i kläderna

Många av oss har gärna flera kläder, undanstoppade, för att de inte passar just nu. Men då det är favoriter så tänker man att en dag, då ska jag gå ner i vikt för att få på mig det igen. Sedan finns det ju de som har sina så kallade "skinny jeans", alltså byxor man vet att man kan bära den dagen man är lika smal som sist man bar dem. Jag är inte för att banta eller köra dieter, men jag tror på träning. Med träning går det att gå ner de kilona man inte vill ha. Sedan är det inte fel att även satsa på Fitline kosttillskott. 

Bra att röra på sig

Även om man inte vill gå ner i vikt eller få på sig vissa klädesplagg, så är det bra att röra på sig, gärna ett par gånger i veckan. Man måste inte ägna sig åt hårdträning, utan det kan räcka gott och väl att komma ut på promenader. Om du har svårt att motivera dig även till det, ta med en vän, eller varför inte köpa hund? Då måste du ju ut ett par gånger per dag med den.

Annars, testa på en sport, en idrott eller en träningsform du tror passar dig. Du kanske fastnar helt för det och då kommer du ju att röra på dig varje gång du går och tränar just det. Det finns ju många olika sätt att träna på.

25 May 2021