Lyxigt få möblerna levererade hem

Jag har beställt en massa möbler på nätet! Jag kunde inte låta bli och har länge tänkt på att just byta ut en del av inredningen hemma. Det var dags nu. Har tittat efter soffor jag vet inte hur länge. Nu hittade jag en soffa jag vill ha på nätet och av bara farten så beställde jag en massa annat med!

Bra butik på nätet

Butiken med de soffor jag kollade på heter WeGot. De har det mesta man kan tänka sig i möbelväg. Inte bara soffor, utan sängar, matbord, stolar, bänkar, och en massa inredning. Så nu har jag beställt en soffa, ett nytt soffbord, några lampor, en matta till vardagsrummet, en matta till sovrummet, en spegel, samt en massa olika inredningsdetaljer. Det kommer sedan att levereras hem till mig! Det är ju lyx om nåt, att det kommer hem till min dörr och jag slipper att hyra släpkärra och åka och hämta och bära och ha mig på egen hand!

Sugen på att göra om

Nu när jag har shoppat en massa nya möbler så blir jag sugen på att göra om här hemma. Lite nya tapeter, nya gardiner och lite sånt. Det bästa kanske är att göra detta innan möblerna levereras? Mina gamla möbler som jag har här nu, ska inte slängas, utan jag ska faktiskt skänka dem till bättre behövande. Visst kunde jag säkert sälja dem, men, jag tycker det är bättre att de går till någon som behöver dem. Sån är jag!

22 Jan 2018