Kan bleka tänderna vara nåt?

vita tänder

Jag funderar på om jag skulle ta och bleka mina tänder. Det finns ju tandblekning hemma med t.ex. beconfident för hemmabruk som man kan använda. Jag har inte blekt mina tänder innan, så ska se om jag inte kan läsa ett sånt tandblekning hemma bäst i test. Vill ju hitta det bästa sättet att få vita tänder menar jag. Och då det finns så många att välja mellan kan det vara svårt att på egen hand bestämma vilken man ska köpa av dem. Vet att det finns bra sidor på nätet att använda för att just jämföra saker. 

Bra att jämföra innan köp

Jag har ju sen innan insett att det är bra att jämföra saker innan köp. Många gör det bara när det är tekniska prylar som dator eller tv som ska köpas. Jag tycker det är bra att göra det oavsett vad man ska köpa. Det gör ju att man alltid hittar det bästa alternativet till det bästa priset. Så nu brukar jag faktiskt jämföra, om jag inte gör ett spontanköp då vill säga.

Bleka på klinik?

Jag har ju sett att man kan bleka tänder på klinik eller hos tandläkaren med. Men tänker att det måste ju vara mycket dyrare, eller? Det är nog bättre satsa på tandblekning hemma. Det verkar inte så svår att göra om man läser om det i alla fall. Jag ska i alla fall ta och testa att göra det!

26 Jul 2018