Hitta mig en Stålhästen återförsäljare

En trend som verkar hålla i sig det är det här med elcyklar. Det är rätt många idag som väljer att köpa sig en elcykel framför en vanlig cykel. Även jag har funderingar på att köpa mig en inför våren. Skulle nog vilja ha en Stålhästen elcykel, då den modellen är snygg. Har sett flera av den ute på stan. Så jag får se om jag kan hitta en Stålhästen återförsäljare. En modell heter Stålhästen Prima, och det är en sån retromodern cykel. Så det kanske ska bli den jag köper?

Köpa nu eller sen?

Då var ju frågan, ska man satsa på att köpa en Stålhästen Prima nu, eller vänta in våren? Där jag bor är det rätt mycket snö just nu. Så det kanske är lite svårt att cykla. Så det kan ju vara bra att vänta in bättre väder. Men samtidigt, hittar jag en billig Stålhästen kanske på rea, så kan jag ju lika gärna köpa den. Det är inget som säger att jag måste ut och cykla på den direkt bara för att jag har köpt den. 

Cykla mycket i sommar

Jag har i alla fall tänkt mig att köpa en elcykel innan sommaren, för jag vill kunna cykla mer detta året än förra. Hoppas det blir en varm och skön sommar även i år. Så att man kan ta elcykeln ner och bada eller till uteserveringarna och dricka goda drinkar i solen!

6 Feb 2019