Julmarknad & Inception

Postat i: Liv

Hej på er!

Förlåt för att jag inte hunnit uppdatera bloggen något idag, men jag har varit upptagen hela dagen. På förmiddagen var jag och Lizette på julmarknad i Gamla Linköping, det var massa folk och kallt.. men jag köpte mig lite frukt te som jag kommer att dricka nu i några dagar när kylan börjar komma. Efter julmarknaden gick vi hem till Lizette och gjorde oss en varm kopp choklad innan jag skulle ta bussen hem igen för att käka lite mat och byta kläder innan jag skulle ta bussen tillbaka hem till Lizette för en mysig och trevlig middag och filmkväll med henne och hennes två klasskompisar Ebba och Sofia! Film valet blev Inceptions, den var riktigt spännade, brukar aldrig fastna för just sånna filmer men den var bra!

Så jag har haft en trevlig dag med julmarknad som avslutades med en filmkväll med trevlig sällskap, kan inte bli bättre!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>